Категории

Производи

КАТЕГОРИИ

 • Моторни масла за лесни возила
 • Моторни масла за мотори и скутери
 • Моторни масла за двотактни мотори
 • Моторни масла за четвротактни мотори
 • Моторни масла за патен транспорт, градежни и земјоделски машини
 • Моторни и други масла за локомотиви
 • Мотрни масла за плински мотори
 • Масла за пренос на опрема за возила
 • Масла за хидродинамички преноси
 • Масло за амортизери и кипер хидраулика

КАТЕГОРИИ

 • Течности за сопирачки
 • Течности за системи за ладење на возила
 • Средства и течности за миење стакло
 • Адитиви за возила
 • Други производи за возила

КАТЕГОРИИ

 • Моторни масла за патен транспорт, градежништво и земјоделски машини
 • Масла за трактори и градежни машини
 • Масла за автоматски менувачи
 • Масла за хидродинамички преноси
 • Масло за амортизери и кипер хидраулика
 • Средства за чистење и заштита на опремата во текот на зимата
 • Масти за подмачкување за земјоделство земјоделство

КАТЕГОРИИ

 • Хидраулични масла и течности
 • Биоразградливи хидраулични течности
 • Огноотпорни хидраулични течности
 • Масла за хидраулика и лизгачки патеки
 • Циркулациски масла
 • Масла за затворени индустриски запчаници
 • Масла за отворени запчаници и јажиња
 • Масла за ланци
 • Турбински масла
 • Масла за разладни компресори
 • Масла за пнеуматски уреди
 • Масла за пренос на топлина
 • Електроизолациски масла и соединенија за кабли
 • Течности и средства за машинска обработка на дрва
 • Процесни масла
 • Други индустриски масла

Категории

Производи

КАТЕГОРИИ

 • Чисто масло за обработка на метал
 • Лубриканти за обработка на метали со деформација
 • Течности што се мешаат со вода за обработка на метали
 • Помошни средства за обработка на метал
 • Масла за термичка обработка на метали
 • Масла за обработка на метал со електроерозија
 • Средства за заштита од корозија

КАТЕГОРИИ

 • Масти за подмачкување за валчести и лизгачки лежишта
 • Масти за подмачкување за валчести и лизгачки лежишта кои работат во посебни услови
 • Масти за подмачкување за централни системи за подмачкување
 • Биоразградливи маснотии за подмачкување
 • Масти за лансирање на бродови
 • Масти за подмачкување за затворени индустриски запчаници
 • Масти за подмачкување за отворени индустриски запчаници и јажиња
 • Масти за подмачкување за индустрија и други апликации

Категорија на производи

 • PMA адитиви
 • PAMA адитиви
 • OCP адитиви
 • Деeмулгатор за нафта
 • Depresant средство за нафта
 • Адитиви за возила

За нас

Кои сме ние

ПЕКОР е официјален застапник за Македонија за сите видови на масла, течности, масти, лубриканти и адитиви од реномираниот хрватски бренд INA MAZIVA .

 • Достапни се сите производи за нарачка
 • Посебни услови за долгорочна соработка
 • Секогаш со најдобри услови и навремена испорака

Контакт

Специјална цена за вас

Подгответе спецификација за потребни производи и исконтактгирајте не. Веднаш ќе подготвиме понуда за соработка со најдобра цена.

Имате дополнителни прашања

Контакт

Локација:

Визбегово, Скопје

Телефон:

+389 78 205 220

Loading
Your message has been sent. Thank you!